Pohjanmaan Psykoterapiaseura ry järjestää

koulutuspäivän perjantaina 3.12.2021

Seinäjoella Kirkonkrannissa

osoitteessa Ala-Kuljunkatu 1, 60100 Seinäjoki

(kulku talon takaa, parkkipaikat kirkon P-paikalla)

Sukupuolisuus ja deittailu ajan pyörteissä

klo 9.15 -9.45 Ilmoittautuminen

klo 9.45 Koulutuspäivän avaus - puheenjohtaja Seija Halonen

klo 9.50 -12.00 Sukupuolen haltuunotto ja haltuunottokehityksen arviointi,

psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Antto Luhtavaara

klo 12.00–13.00 Lounas

klo 13.00 – 14.15 Läheisyyden pelko ja sitoutumisen haasteet virtuaalisella aikakaudella,

psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Matti Pesola

14.15 – 14.30 Päivän lopetus, puheenjohtaja Seija Halonen

Koulutuspäivään ilmoittautuminen 26.11.2021 mennessä Pohjanmaan Psykoterapiaseura ry:n sihteerille Mirja Mårdille mirja.mard@luukku.com . Osallistumismaksu on 180 euroa, seuran jäsenille 150 euroa ja pää-toimisille opiskelijoille 20 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy lounas ja se maksetaan etukäteen Pohjan-maan Psykoterapiaseura ry:n tilille Oma Säästöpankki Oy FI65 4108 0010 6145 04. Seuran Y-tunnus on 2580288-6. Tarvittaessa voit tiedustella sähköistä maksutapaa.

Ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä tieto myös mahdol-lisista ruoka-aineallergioista. Maksun viestiin on tärkeää ilmoittaa tilaisuuden ja osallistujan nimi. Luen-toa anotaan teoreettiseksi koulutukseksi lastenpsykiatrian, nuorisopsykiatrian ja psykiatrian erikoisaloille.

Koulutuspäivän toteutuksessa noudatetaan ajankohtaisia paikallisia koronarajoituksia. Ennakoimme kuiten-kin turvavälien tarvetta, ja olemme rajanneet osallistujamäärän 50:een. Jos korona aiheuttaa osallistujasta riippumattomista syistä koulutuksen peruuntumisen, osallistumismaksu palautetaan.

Koulutuspäivä on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille terveydenhuolto- sekä muun soveltuvan alan am-matti-ihmisille ja opiskelijoille.

www.pohjanmaanpsykoterapiaseura.fi